Sunday, December 5, 2010

Bag Tangan Pun Pandai Demand!

Tadi aku berjalann-jalan window shopping kat blog yang menjual barang secara online..
Tup-tup tersangkut dekat satu blog yang jual barang muslimah....
Terkesima sekejap baca tentang memilih bag tangan yang sesuai.

Aku ingatkan pakai bag nie ikut suka je...kalau dah cantik,terus beli dan guna..
Rupa-rupanya ada cara untuk memilih bag tangan yang sesuai dengan kita..

Bentuk badan kamu macam mana?...

1.Bentuk epal
2.Bentuk pear
3.Bentuk jam pasir
4.Bersaiz besar
5.Bentuk silinder

Macam-macam jenis bentuk ada...aku jenis yang macam mana eh?...

Jom tengok sini untuk ketahui jenis bentuk badan dan bag tangan jenis apa yang sesuai dengan kamu.

No comments:

Post a Comment

Harta Karun

background