Tuesday, December 28, 2010

Gathering+Together+GetThere!

GATHERING BLOGGER TERENGGANU YANG MASYUKKKK.......

Gathering dibuat di Sport Complex,Terengganu Equestrian Resort...ramai jugak yang datang...lebih kurang 13 manusia....Aku malas nak cite banyak...sebab blogger yang join gath dah cerita...untuk mengelakkan repeatition..hahah...jenguk-jenguklah blog Tok Esah ,Iqbal ,Cik Iqa dan kehadiran yang ditunggu-tunggu Cik Tom.

Antara blogger lain yang turut sama memeriahkan majlis 


Aku nak letak gambar je banyak-banyak..bagi gegarrrrr....nie ihsan dari Cik Iqa..dia dah bagi kebenaran untuk copy paste okeh!

sesi ramah mesra.

Tak Kenal Maka Tak Cinta

Tak ada maknaya kalau ke Sport Complex Tapi tak main ape-ape..


Baju kurung bukan penghalang bagi Nora...teheee...

Sesi hentak bola boling kasi pecah






Meriahhhhhh....

Jap nak check dulu...kukuh ke tak buaian nih...

Kukuh..kukuhh...

Wajib Ado!!


Harap ada lagi gath yang syok dan lebih ramai blogger yang join....baru lagi KebabOOm!!!






6 comments:

  1. hehe....best punyer gath kan iqa...i loike!=)

    ReplyDelete
  2. yeah..semua best...seronok..meriah...daabooom...hhehe

    ReplyDelete
  3. semua blogger sempoi dan sporting..huhu

    ReplyDelete
  4. Hoyeahhh3!!...len kali ley buat lagi kan Tok Esah.Iqbal n Cik Tom....=)

    ReplyDelete

Harta Karun

background